top of page
  • Forfatters billedeRoar Steffensen

Opmuntrende møder

En måneds udrejse til Peru er slut for denne gang. Jeg ser med taknemmelighed tilbage på de mange møder med de kristne i Chiclayo, Piura og andre steder.

Et af de "andre" steder var Yurimaguas, en by der ligger i regnskoven i den nordøstlige del af Peru. Her bor Jorge Quintana, eller bare Coco, som oprindeligt er fra Chiclayo og som ung var en del af kirken der. For en del år tilbage, studerede han på det teologiske seminarium, SETELA, i Arequipa, støttet af ELM.

Nu har han boet ca. halvandet år i Yurimaguas (han har også tidligere været bosat der), og han er i gang med at etablere et nyt arbejde i byen, som forhåbentligt med tiden kan blive ti en luthersk kirke.


Hver lørdag samler han en god flok børn til børneklub i en mindre bemidlet bydel. Se mere om børneklubben og de glade børn her:
Jeg besøgte Coco i Yurimaguas sammen med pastor Pepe Córdova fra menigheden Las Brisas i Chiclayo. Anledningen var, at Pepe som repræsentant for IELCH kunne lære nybrudsarbejdet i Yurimaguas lidt at kende, så de kunne tage stilling til, om de vil engagere sig i det og støtte Coco, bl.a. med pastoral medvandring, gudstjenestelig betjening, besøg, m.m.


Det var et godt og positivt besøg, og det var meget opmuntrende at se, hvordan Coco har god kontakt til en stor flok børn. Disse børn repræsenterer mange familier, som kan danne base for en kommende menighed. Både Pepe og jeg tog hjem igen med mange gode indtryk og håb om, at mange mennesker må blive nået med evangeliet igennem Cocos arbejde.


Et andet positivt møde var ungdomsmødet i Chiclayo i den sidste uge af min udrejse. Der kom en god flok på ti unge, som sang lovsange sammen, lyttede til forkyndelsen og hyggede sig med hinanden. Jeg kendte de fleste af de unge fra tidligere, enten fra bibelskolen CLET i Juliaca, fra Escuela Bíblica i Arequipa og/eller fra tidligere besøg i Chiclayo. Det var godt og opmuntrende at hilse på de unge, og se at de stadig er med i det kristne fælleskab.

Ungdomsmøde i Chiclayo.

Pastor Pepe, Coco og jeg på tur ved Yurimaguas.

Komentáře


Seneste indlæg
Blog-arkiv
Se mere
  • Facebook Basic Square
  • Insta%20logo_edited
  • Favikon Peruprojekt
  • Instagram
bottom of page