top of page
  • Forfatters billedeRoar Steffensen

Stor tilslutning til ny børneklub

Lørdag d. 26. november 2022, blev der skrevet historie i junglebyen Yurimaguas i Peru. Jorge Quintana (Coco) afholdt den første samling i en ny børneklub i bydelen La Independencia i Yurimaguas. Dette er et af Mission Latinas projekter, fordi vi ønsker at medvirke til at bringe håb og frelse til mennesker i Latinamerika.

Der dukkede 16 børn op, da Coco efter flere måneders forberedelse gik i gang med at holde søndagsskole. Han havde håbet på, at der ville komme 5-6 børn, men blev glædeligt overrasket over den store interesse.

Vi har lejet et hus i bydelen La Independencia i Yurimaguas, og Coco har gennem de sidste par måneder skabt en god kontakt til bydelens beboere. Han har allerede delt Bibler ud til nogle voksne, som gerne vil lære at læse i Bibelen og høre mere om Bibelens budskab.

Og nu var tiden kommet til at gå i gang med den store satsning på en ugentlig samling for børn. Det er virkelig glædeligt, at så mange vil være med. Vi håber, at de kommer igen og gerne vil være med fremover.

Børnene hyggede sig med aktiviteter og lege, og Coco fortalte også bibelhistorie for dem. Det er vores store bøn, at vi gennem denne børneklub i Casa Misericordia (Barmhjertighedens Hus) kan række evangeliet til disse børn, så det må blive til tro og til håb og til forandring for dem. Både i dette liv og for evigheden.

Vær med til at bede for Coco og for børnene. Bed om, at han må få god kontakt til endnu flere i bydelen, og at Casa Misericordia må blive en håbs- og missionsbase for området. - Roar Steffensen

Comments


Seneste indlæg
Blog-arkiv
Se mere
  • Facebook Basic Square
  • Insta%20logo_edited
  • Favikon Peruprojekt
  • Instagram
bottom of page