top of page

Hej!

Vi er familien Steffensen. Den oprindelige kerne består af Merete og Roar, Hjalte, Arvid og Asbjørn. Siden er Maria kommet til, og billedet her af vores tre drenge er fra Arvid og Marias bryllup i april 2022.


Vores drenge er spredt ud over Danmark. Hjalte går på gymnasiet i Tarm og bor hjemme hos os. Arvid og Maria bor i Vanløse. Maria studerer til landskabsarkitekt og Arvid studerer musikvidenskab på Københavns Universitet. Asbjørn bor i Aarhus, hvor han studerer på Journalisthøjskolen.
 

Peru fylder meget i vores liv og derfor også en del på dette website både i tekst og billeder. Det skyldes en interesse som går langt tilbage, og særligt de to perioder, hvor vi har været bosat i Peru og arbejdet som missionærer der. Derudover har vi (særligt Roar) været involveret i missionsarbejdet i Peru gennem mange år, også som deltidsansat pendlermissionær. Seneste er initiativet Mission Latina sat i søen (se www.missionlatina.dk). Alt dette har næret vores kærlighed til dette land og dets folk. Nu bor vi igen i Danmark og vil fortsat gerne vie nogle indtryk fra vores tjeneste i Guds Rige samt dele nogle tanker om livet og troen.
 

Velkommen til at lære os lidt bedre at kende!

De tre bedste.jpg

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

bottom of page