top of page

Evangeliet i en synkretistisk verden

Den anden artikel i en serie, der beskriver forskellige sider af kulturen i Peru, og hvordan vi driver mission i denne kontekst. Artiklen har været bragt i ELM's magasin Liv i Troen februar 2024.

Evangeliet i en magisk verden

Den første artikel i en serie, der beskriver forskellige sider af kulturen i Peru, og hvordan vi driver mission i denne kontekst. Artiklen har været bragt i ELM's magasin Liv i Troen efterår 2023.

Placeholder Image

Endelig til gudstjeneste igen

I den seneste måned til halvanden har vi været til gudstjeneste flere gange. Det er første gang, siden vi kom hertil i januar, at vi været til rigtig gudstjeneste, så det er en stor glæde, at det igen kan lade sig gøre.

Placeholder Image

Ny præsident deler peruanerne

Efter præsidentvalget, hvor socialisten Pedro Castillo vandt en snæver sejr, er Peru delt mellem dem, der frygter, at han vil indføre en socialistisk stat og dem, der håber, han kan fremme lighed og retfærdighed.

Placeholder Image

Et umuligt valg

I går (søndag d. 6/7) blev anden og afgørende runde af præsidentvalget gennemført her i Peru. Det har på det nærmeste været det umulige valg, hvilket resultaterne indtil videre også viser.

Åbne kanaler på trods af lukkede kirker

Corona er vist kommet for at blive, og midt i det må vi alle, uanset hvor i verden vi befinder os, tilpasse os den virkelighed.

Artikler

Diverse artikler af Roar. Nogle er udgivet i diverse blade, andre kun her på hjemmesiden. 

bottom of page