top of page
Banner ollantaytambo2.jpg

Åbne kanaler på trods af lukkede kirker

Corona er vist kommet for at blive, og midt i det må vi alle, uanset hvor i verden vi befinder os, tilpasse os den virkelighed.

Åbne kanaler på trods af lukkede kirker

Hele det forløbne år har den nationale kirke og lokalkirker været utrolig gode til og vedholdende i at benytte de sociale medier til undervisning, andagter, gudstjenester. De samme 3-4 personer har fx i over et år nu sendt tre udsendelser dagligt med musik, hilsner og andagter. Det er et kæmpe arbejde, de har lagt i det, og der er mange glade lyttere.

Fællesskabet er savnet af alle. Men man er forsigtig. De færreste tager chancer mht. helbredet. Vi regner med, at der går tid, før kirkerne lukker op igen.

Og netop derfor er vi også så taknemmelige for, at SETALA-undervisningen er med fysisk fremmøde og ikke online. Vi er begge glade for, at vi møder møder nogle på vores arbejdsplads.

Det, vi glæder os til, er at se mange flere, og den forventning deler vi helt sikkert med mange. Forventningen om, at vi skal ses igen, sidde sammen, snakke sammen, komme til gudstjeneste sammen og dele fællesskab og liv med hinanden.

Så længe det ikke er muligt – og der kan gå en rum tid endnu her i hvert fald – vil vi bede Gud om at velsigne alt det, der bliver prædiket og delt på de sociale medier.

Husk på Peru i bønnen om, at brødrene ikke må falde fra, men til gengæld vokse i troen. At de involverede i netmissionen må få kraft og glæde ved arbejdet.

Tak for vedholdende forbøn for os, vores arbejde og børn.

bottom of page