top of page
  • Forfatters billedeRoar Steffensen

Yes we can! Eller...?


Det er ikke James Bond og Ethan Hunt på hemmelig mission, men to almindelige mænd med opgaver i Guds rige. Når superspionen får tildelt en vigtig opgave, som han skal udføre for sit land, bliver han i al hemmelighed kaldt op til chefen, måske endda op til præsidenten selv. Han bliver indviet i tophemmelige sikkerhedsoplysninger og får at vide, at hele nationens sikkerhed ligger på hans skuldre.

Under sin farefulde mission giver spionen ikke op, for han tænker på det møde, han havde med præsidenten, der viste ham tillid ved at give ham opgaven. Han tænker på, hvad der sker med nationen, hvis han ikke fuldfører missionen. Så han holder modigt ud, for han er a man with a mission.

Når Paulus selv fortæller om, hvorfor han holder ud og ikke opgiver sin mission, så henviser han faktisk til den dag han blev kaldt hen til chefen. En dag var han på vej til Damaskus for at arrestere de kristne, hørte han pludseligt en stemme runge ud fra himlen: Saul, Saul, hvorfor forfølger du mig? Saulus, som han hed den gang, blev overrasket og spurgte: Hvem er du, herre? Og til hans store forbavselse svarede stemmen fra himlen: Jeg er Jesus, som du forfølger! Her mødte Paulus Guds nåde og tilgivelse.

Jesus kom til Paulus og frelste ham. Chefen kaldte på ham og indviede ham i frelsens hemmeligheder og gav ham en mission: At vinde andre mennesker for Kristus. Han var a man with a mission. Han havde fået et kald og en opgave og var udsendt på en supervigtig mission, som han brugte resten af sit liv på udføre.

Hvordan er det med dig? Er du a man eller a woman with a mission? Har du et afklaret billede af, hvad dit livs mission er? Vi er meget forskellige som mennesker, og vi kan forskellige ting. Men hvis du har oplevet det samme, som Paulus gjorde, at Gud overøser dig med kærlighed og tilgivelse, ja så har du faktisk del i den samme mission, som Paulus havde.

Han ønsker, at vi skal give hele vores liv til ham, ikke bare små stumper af det, men det hele, så vi i vores daglige liv og som de almindelige mennesker vi er, tager del i den mission, han sender os i: At vinde mennesker for Kristus, der hvor vi bor og arbejder – og helt til jordens ende.

- Roar


Seneste indlæg
Blog-arkiv
Se mere
  • Facebook Basic Square
  • Insta%20logo_edited
  • Favikon Peruprojekt
  • Instagram
bottom of page