top of page
  • Forfatters billedeRoar Steffensen

Fodbold for Jesus


Miguel var i sine velmagtsdage en meget talentfuld fodboldspiller. Han har spillet på det næstbedste niveau i Peru i det, der hedder Copa Peru, hvor man spiller om pladser i den bedste række. Som han siger med et ydmygt smil, så havde han vel mulighed for at nå landsholdet, da han var ung. Men han forspildte sin chance, fordi han lod han sig friste til både at ryge og drikke alt for meget.

Træner for unge

I dag er Miguel kristen og har været det mange i år. Fodbold fylder stadig meget i Miguels liv, men nu bruger han fodbolden til at ændre livet for unge mennesker, som han er træner for. Mange af de unge kommer fra ikke-kristne hjem og nogle fra vanskelige famili-ære forhold. Fodbold og Guds ord Da jeg var på lejr med Miguels menighed var der 5-6 af de unge drenge med. Der blev selvfølgelig spillet fodbold på lejren, men de var også med til undervisningen. For Miguel lærer de unge, at fodbold ikke er alt. For at være med på holdet, skal de unge være indstillet på, at det også indebærer bibelstudie og deltagelse i kirkens møder. For som Miguel siger: Ordet er det vigtigste.

Vindes for Jesus Miguel vil gerne vinde fodboldkampe med sit hold! Men hans vision er, at hans spillere først og fremmest lærer Jesus at kende, at de tager en uddannelse, og at de lærer at bygge deres liv og værdier på Guds ord. Og det kan kun lykkes ved at være en ven og en mentor for drengene, fortæller Miguel. Det handler ikke kun om taktik og træning, men om at være sammen med drengene og vejlede dem og være der for dem, når de har problemer. Miguel vandt aldrig en plads i den bedste liga eller på landsholdet. Men ved hjælp af fodbolden prøver han at vinde unge for Jesus. Dét er hans vigtigste kamp. - Roar


Seneste indlæg
Blog-arkiv
Se mere
  • Facebook Basic Square
  • Insta%20logo_edited
  • Favikon Peruprojekt
  • Instagram
bottom of page