top of page
  • Forfatters billedeRoar Steffensen

En bus fra Gud


Én af mine studenter her på CLET er Jonatan fra Juliaca. Han er forholdsvis ny i troen og har kun være med i kirken et par år. Han kommer ikke fra en kristen familie, men hans søster fik en kæreste, som hun nu er gift med, fra den lutherske kirke. Kæresten fik søsteren med, og så inviterede hun Jonatan med. Han smiler og siger: Det er lidt ligesom i Apostlenes Gerninger.

Fik brug for Jesus

I begyndelsen sagde kirke og gudstjeneste ham ikke særlig meget. Men noget skete. For efterhånden som han hørte mere fra Bibelen, begyndte han at bedømme sit eget liv anderledes.

Han indså, at det liv, han levede med vennerne med druk og diskoteksfester og nogle gange ulovligheder, ikke bare var ved at ødelægge ham, men at det også var imod Guds vilje. Han var helt på bunden, som han siger, og han fandt ud af, at han havde brug for Jesus og for at ændre sig liv radikalt.

Det har været svært, for han har ofte mærket lysten til det gamle liv. Han oplever dog også, at Jesus hjælper ham, og han erfarer hvor langt bedre og mere harmonisk det er, at leve med Jesus.

En bus fra Gud Jonatan fortæller, at hans gamle venner engang ville have ham med til en drukfest på instituttet, hvor han læser datologi. Han mærkede en lyst til at tage med, men samtidig tænkte han på, hvordan han skulle slippe væk. Han bad Gud om at hjælpe. Og netop som de kom ud til vejen, så han en bus, der kørte mod hans hjem. Han hoppede hurtgit på bussen og råbe til vennerne, at han desværre måtte tage hjem. Han ser bussen som et svar på bøn og en hjælp fra Gud.

Vil gå med gode nyheder Nu drømmer Jonatan om at blive præst engang. Han spørger meget interesseret til studierne på SETELA. Han vil gerne være med til at dele ud af det, han selv har fået lov at få. Og han mærker en lyst til at dele evangeliets gode nyheder i en verden fyldt med lidelse og dårlige nyheder. - Roar


Seneste indlæg
Blog-arkiv
Se mere
  • Facebook Basic Square
  • Insta%20logo_edited
  • Favikon Peruprojekt
  • Instagram
bottom of page