top of page

Missionsprojekt - Mission Latina

Efter at vi sluttede vores seneste periode som fuldtids-missionærer i Peru startede Roar et nyt projekt, kaldet Mission Latina. 

Det er et arbejde, der støtter Pastor Harold i Bogotá i Colombia, som Roar har haft kontakt til i nogle år. Derudover støtter vi et arbejde i byen Yurimaguas i den peruanske regnskov, hvor Coco og Melinda bor og laver børneklub for børn i en fattig bydel. Håbet er, at der med tiden kan dannes en luthersk kirke der. 

Se mere på www.missionlatina.dk

Fra august 2013 til september 2020 var Roar ansat af Luthersk Mission til at lave undervisningsvideoer til kirken i Peru. Først i en 20% stilling og fra januar 2018 på 30%.

Projektet bestod i, at Roar videoer med bibelundervisning og rejste til Peru en til to gange om året for at undervise og introducere de nye materialer. 

Materialerne består af undervisning over bibelske bøger eller teologiske temaer med et medfølgende arbejdshæfte. Materialerne kan bruges i lokale kirker, cellegrupper o.lign. 

 

Det var gennem dette projekt, at kontakten til Pastor Harold i Colombia opstod, da han fandt og brugte nogle af Roars videoer i sin kirke. 

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

bottom of page